Winacties & korting op de Fiets en Wandelbeurs

Winacties & korting

Veel deelnemers op de beurs hebben winacties en kortingen, wij hebben er hier alvast een aantal uitgelicht. Benieuwd naar meer? Bezoek de beurs op 23, 24 en 25 februari!

Flyer E-bike


stand: 2.B.40

Winactie – Ortlieb Roller back

Op de stand van FLYER kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Onder alle inzendingen verloten wij een Ortlieb Roller Back in zwart, ter waarde van € 160 euro!

Oranjeroute – Duitsland


stand: 3.C.73

Prijsvraag – win een reis

Ontdek de roots van het Huis van Oranje-Nassau terwijl u geniet van prachtige landschappen en culturele hoogtepunten. De Oranjeroute is een betoverende 2300 km lange route door Duitsland, langs pittoreske plaatsen met een historische band met het Nederlandse Koningshuis. Twijfelt u nog over welke bestemming op de route het beste bij u past? Bezoek onze stand 3.C.73 in Hal 3 op de Fiets en Wandelbeurs, doe mee aan de prijsvraag en maak kans om Wernigerode in het Harzgebergte en de andere 22 historische steden van de Oranjeroute beter te leren kennen. Mis deze unieke kans niet om uw eigen vorstelijke avontuur te beleven langs de Oranjeroute. We zien u graag op de beurs!

Mijn Slovenië


stand: 3.D.68

100 euro korting op een reis

Vertel ons over jouw meest memorabele fiets- of wandelavontuur en maak kans op een korting van 100 euro op een reis bij ons. Bezoek onze stand 3.D.68 en vul een formulier in om deel te nemen aan onze giveaway!

Spark Bikes


stand: 2.B.50

Prijsvraag – win leuke prijzen

Kom naar de stand om kans te maken op onderstaande prijzen.

Steady Sailing


stand: 3.A.22

Beursaanbieding

15% korting op al onze reizen 2024 én 2025 voor bezoekers van de Fiets en Wandelbeurs. 

Wanneer je een bezoek brengt aan onze stand 3.A.22 kun je je e-mail achterlaten en ontvang je een kortingsvoucher in je mailbox na de beurs. De korting is geldig t/m 20 maart 2024. Uiteraard kun je ook direct op de beurs een reservering maken!