Over de organisatie van de Fiets en Wandelbeurs
logo Fiets en Wandelbeurs Nederland
De organisatie van de Fiets en Wandelbeurs is in handen van Hicle. Op de foto is de uitreiking te zien van de Hicle-trofee voor de Fietsroute van het Jaar

Wie of wat is Hicle?

De Fiets en Wandelbeurs is een evenement van Hicle.

Fietsen en wandelen; dát is onze passie. En we doen er alles aan om deze duurzame vormen van transport en recreatie te stimuleren en te promoten in binnen- en buitenland. Via events, door middel van websites, lezingen, conferenties, blogs, tijdschriften en door het geven van advies bij projecten in de toerismebranche.

Het verhaal van Hicle begon bijna twintig jaar geleden met de organisatie van de eerste editie van de Fiets en Wandelbeurs in Nederland. Dit groeide gaandeweg uit tot het grootste event in Europa voor fietsers en wandelaars. Andere Hicle Events volgden, zoals de Fiets en Wandelbeurs in België en de E-bike Challenge in België en de Verenigde Staten.

Daarbij hadden we de wind in de rug. Steeds meer mensen gaan fietsen en wandelen en omarmen een meer actieve en duurzame lifestyle. De specialisten van Hicle leveren graag een bijdrage aan die ontwikkeling, samen met onze partners uit de fiets- en wandelwereld.

Het verhaal van Hicle is na twintig jaar nog lang niet voorbij; er is nog een wereld te winnen op fiets- en wandelgebied.

Tot Hicle!

Wil je in contact komen met de organisatie van de Fiets en Wandelbeurs? Kijk dan op de contactpagina van het event.