Fietsparcours Fiets en Wandelbeurs: test reisfietsen en e-bikes
headerbeeld fietsparcours van de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience

Eindeloos testen op het grote fietsparcours

Heerlijk comfortabel fietsen testen, dat kan bij uitstek op de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge. Het grote Shimano E-bike Parcours en Shimano Speed Pedelec Parcours van maar liefst 1,5 kilometer loopt door twee hallen. Op deze manier verbindt het parcours beide events met elkaar.

Ongehinderd door weer en wind kun je daar de nieuwste modellen uitproberen. Zoals reisbolides, tandems en een keur aan elektrische fietsen en speedpedelecs. Op het Fiets en Wandelbeurs-deel zijn met name reisfietsen te vinden. Deze zijn speciaal ontworpen voor trekking. Daardoor zijn ze opgewassen tegen alle uitdagingen die onderweg voor je wielen komen.

Fietsen uitproberen

Een Rohloffnaaf met riemaandrijving, of toch liever een Pinion-versnelling? Een fiets met of zonder schijfremmen? Probeer ze uit en ontdek zo de verschillen en de voordelen. Uiteraard zijn de fietsexposanten graag bereid je vragen te beantwoorden.

Fietsparcours E-bike Challenge

Op het deel van de E-bike Challenge domineren uiteraard de tweewielers met trapondersteuning. Tientallen e-bikemerken presenteren er hun nieuwste modellen. Deze kun je uitproberen op het Shimano E-bike Parcours en Shimano Speed Pedelec Parcours. Op geen ander event in de Benelux kun je zoveel verschillende e-fietsen testen op zulke grote parcoursen.

Veel testplezier toegewenst!

Kinderfietsparcours

De allerkleinsten kunnen terecht op het kinderfietsparcours, waar ze – met of zonder begeleiding – zonder gevaar hun rondjes kunnen rijden.

Vrijwaringsbewijs

Iedereen die van het grote, algemene fietsparcours gebruik wil maken, dient een vrijwaringsbewijs in te vullen.

Fietsen en e-bikes testen op het fietsparcours
Fietsen en e-bikes testen op het fietsparcours
Ook tandems zijn present op het parcours
Fietsen en e-bikes testen op het fietsparcours