Kinderfietsparcours Hicle Family op de Fiets en Wandelbeurs

Rondjes rijden op het kinderfietparcours

Hicle wie? Hicle Family!

Ook voor jonge gezinnen is er wat te beleven op de beurs onder de noemer Hicle Family. Want fietsen, wandelen en actief zijn in de buitenlucht is leuk en gezond voor iedereen.

Hicle Family fietsparcours

Voor de allerkleinsten is het grote fiets/e-bikeparcours nog een maatje te groot. Zij kunnen naar hartenlust hun rondjes rijden op het fietsparcours van Hicle Family, met of zonder begeleiding. Daar is een aantal mooie kinderfietsen te vinden waar je de show mee kunt stelen. Leuk voor kinderen én ouders!

Laat je schminken bij de Hicle Family stand

Hicle Family stand

Vlak bij het kinderfietsparcours, vind je de Hicle Family-stand (2.D.40). Terwijl de ouders een rondje lopen over de beurs, kunnen kinderen zich vermaken in de speelhoek. Er is ook een kinderspeurroute die start bij de stand van UNESCO Werelderfgoederen.

Informanten Hicle Family

Hoe is het om met kleine kinderen op fiets- of wandelvakantie te gaan? Waar moet je aan denken, welke afstanden zijn mogelijk en hoe voorkom je dat ze zich vervelen? Ouders wisselen graag informatie hierover uit in de Hicle Family-stand. Schuif aan bij een van de Family-informanten en vraag naar hun ervaringen.

.