Fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs 'Ontmoetingen onderweg'

Fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs: we zijn op zoek naar mooie beelden van 'ontmoetingen onderweg'

Fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

Thema: ‘Ontmoetingen Onderweg’

Bijzondere ontmoetingen geven kleur aan je vakantie. Hoe saai zou een fiets- of wandeltocht niet zijn zónder ontmoetingen? De herder die gastvrij zijn laatste stukje brood met je deelt, de fietsster die je onderweg tegenkomt of het gezin waarbij je kunt schuilen tijdens een hevige regenbui. Als de beelden van watervallen, kastelen en andere toeristische highlights eenmaal zijn vervaagd, blijven deze ontmoetingen je nog jarenlang bij.

De Fiets en Wandelbeurs is voor haar jaarlijkse fotowedstrijd op zoek naar mooie foto’s die te maken hebben met bijzondere ontmoetingen onderweg. Struin daarom eens rond in je digitale archief. Er zit ongetwijfeld wel wat tussen.

Prijzen

Natuurlijk zijn er ook weer fraaie prijzen te winnen. Deze publiceren we binnenkort op deze website. Verder laten we de invulling helemaal afhangen van je creativiteit.

Doe mee met de fotowedstrijd!

Hoe je kunt deelnemen? Dat gaat simpel. Upload je foto in onderstaand formulier, en vul op de pagina die daarna verschijnt de gevraagde gegevens in. Klik als laatste op de link die we naar je toe mailen om de inzending te bevestigen. Je kunt maximaal 3 foto’s insturen. Bij elke nieuwe upload, moet je opnieuw het registratieformulier invullen. Is er een upload-probleem, dan raden we je aan de fotowedstrijdpagina te verversen (voor Windows ctrl+F5 of Mac/Apple Apple + R).

Foto*
Bijschrift*
E-mailadres*

Foto-expositie

Op de Fiets en Wandelbeurs richten we een tentoonstelling in met de genomineerde beelden voor de fotowedstrijd. De beursbezoekers kunnen daar stemmen op hun favoriete foto. Ook publiceren we de genomineerden op onze Facebookpagina. Bezoekers van die pagina kunnen eveneens stemmen op hun favoriete beeld.

Voorwaarden fotowedstrijd

Een paar zaken om rekening mee te houden:

  • je kunt tot 1 februari 2023 maximaal 3 foto’s (alleen JPG) inzenden
  • een ingezonden foto dient minimaal 2400 px bij 1800px (staand of liggend) te zijn, maar maximaal 7 MegaByte.
  • alleen foto’s die je zelf hebt gemaakt, komen in aanmerking.

Lees de volledige voorwaarden.

We zijn benieuwd!