Fiets en Wandelbeurs, de start van je actieve vakantie
logo Fiets en Wandelbeurs Nederland

Terugblik..

Het waren drie mooie beursdagen, waarbij we maar liefst 24.112 enthousiaste fietsers en wandelaars mochten verwelkomen. We willen alle bezoekers, exposanten en vrijwilligers bedanken voor de goede sfeer! Graag tot ziens op de volgende editie van Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge, op 14, 15 en 16 februari 2025.

Aftermovie 2024

Hoe was de beurs in 2024? Bekijk de aftermovie voor een impressie.

Polen themaland 2024

Polen was het themaland van de afgelopen editie van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. In het themalandpaviljoen, in lezingen en in presentaties kwamen de vele fiets- en wandelmogelijkheden in Polen aan bod. We zetten je graag op het spoor van enkele mooie Poolse routes en regio’s op de themalandpagina.

Zie ook onderstaande video over themaland Polen.

Nieuws

Een van de genomineerde routes voor de Fietsroute van het Jaar

Fietsroute van het Jaar 2024: Van Gogh Drenthe Fietsroutes is gekozen als ‘beste Europese fietsroute van 2024’, zo maakte de jury bekend.

wandelroute van het jaar

Wandelroute van het Jaar 2024: Op wandelgebied viel de Venntrilogie in Oost-België in de prijzen, een route van 109 km doorheen ‘overweldigende natuur’.

Catalonië, de reis van je leven

Catalonië: Bekijk drie fiets- en drie wandeltips voor een actieve vakantie in de Catalaanse natuur; van de bergen tot de Ebro-rivierdelta.

Foto-impressie editie 2024

Reiskriebels

Wij helpen jou graag inspiratie op te doen voor jouw actieve vakantie op onze site Hicleholidays.com.

De Velo Malopolska is een gloednieuw fietsroutenetwerk in de zuidelijke regio Malopolska, ook wel bekend als Klein-Polen. Het gaat om bijna 1.000 km aan gemarkeerde fietspaden.

Fietsen en wandelen op Madeira

Op het Portugese Madeira worden je zintuigen optimaal geprikkeld. En ben je graag actief in de natuur, dan kun je je geluk op dit prachtige eiland al helemaal niet op.

Blog over de Beseggenhike in Noorwegen

De Besseggen in Noorwegen is een bergkam die als een natuurlijke hotdog tussen twee prachtige meren ligt: het blauwe Bessvatnet en het turquoise Gjende.

Route

Adres: Jaarbeurs, Jaarbeursplein in Utrecht. De hallen liggen op 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station Zie ook: Jaarbeurs.nl.

Openingstijden

Vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2024 geopend van 10.00 tot 17.00 uur, op zondag 16 februari van 10.00 tot 15.00 uur.

Tickets

De ticketverkoop is gesloten.

Mediapartner

Overige partners

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief