Al fietsend naar duurzaamheid – the North York Moors, VK – Fiets en Wandelbeurs
Ontdek 'autovrije avonturen' in het North York Moors National Park en de beste fietsroutes door het fascinerende terrein.

Al fietsend naar duurzaamheid – the North York Moors, VK

Scott Elliott en Dominic Barry

Zaal 4, vrijdag 13:30 uur

Ontdek ‘autovrije avonturen’ in het North York Moors National Park en de beste fietsroutes door het fascinerende terrein. Het Nationaal Park beschikt over charmante dorpjes, uitgestrekte heidevelden, afgelegen valleien en een opvallende ruige kustlijn, waardoor een uniek decor ontstaat voor een actieve levensstijl. Ga met ons mee voor een boeiende discussie die de opwindende ervaring van fietsen met verantwoordelijkheid voor het milieu introduceert in een van de meest adembenemende nationale parken van Groot-Brittannië. Met details over hoe je daar kunt komen en waar je bij aankomst heen moet. Laten we ons verdiepen in ‘Explore Moor’ in de North York Moors en de schoonheid ontdekken die het voor fietsers in petto heeft.


Scott Elliott en Dominic Barry

Scott Elliott leidt de internationale promotie van de North York Moors als bezoekersbestemming. Dom Barry is de Cycling Development Manager voor de North York Moors en helpt deze te promoten als een vooraanstaande fietsbestemming.