Jaarbeurs Utrecht25-26 februari 2022
Jaarbeurs Utrecht25-26 februari 2022

Fiets en Wandelbeurs Online Experience

De fysieke Fiets en Wandelbeurs kon op 7 en 8 mei 2021 helaas niet doorgaan in Jaarbeurs Utrecht vanwege de beperkende maatregelen. Maar we hadden een mooi coronaproof alternatief in de vorm van de Fiets en Wandelbeurs Online Experience.

Uiteindelijk bezochten 4.500 enthousiaste fietsers en wandelaars uit Nederland en Vlaanderen dit interactieve online event op 23 en 24 april. Bijna zestig online lezingen en workshops stonden er op het programma: van pelgrimsreizen naar Rome en Trondheim tot wandelingen in eigen land en fietsexpedities naar de uithoeken van de globe.

Daarnaast presenteerden met name bestemmingen in hun online stand de mooiste routes en de meest geschikte arrangementen voor een actieve vakantie. Via de chat of videobellen konden bezoekers contact opnemen met exposanten en vragen stellen.

Daarmee was het event niet afgelopen. Tot en met 9 mei waren de stands en de opgenomen lezingen nog te bezoeken voor wie een ticket had gekocht.

In 2022 staat er weer een fysieke beurs op het programma. Op 25 en 26 februari is Jaarbeurs Utrecht daarvoor wederom het decor. Een week eerder, op 19 en 20 februari 2022, staat de Fiets en Wandelbeurs in Gent op het programma.

Graag heten we je in 2022 welkom op de Fiets en Wandelbeurs!

Meer weten over de Online Experience? Zie daarvoor de website:

button naar de online experience

 

 

 Volg ons

 

Facebook logo Instagram logo Twitter logo Youtube logo

 

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: D. de Gooijer