Jaarbeurs Utrecht25-26 februari 2022
Jaarbeurs Utrecht25-26 februari 2022

Hicle Holidays voor actieve vakanties

Op zoek naar een leuke accommodatie voor een fiets- of wandelvakantie? Of naar een spannend, avontuurlijk of juist meer relaxt arrangement? Neem dan eens een kijkje op de site www.hicleholidays.com.

Vakantie, straks gaan we weer!

Diverse lockdowns in Europa maken het lastig of zelfs onmogelijk vakantie te vieren. Maar deze situatie zal niet eeuwig duren. Als de beperkingen weer worden versoepeld, zullen velen weer op pad gaan om te fietsen en te wandelen. En actieve vakanties zijn doorgaans ook 'veilige' vakanties, waarbij het eenvoudig is afstand tot anderen te bewaren. 

Actueel aanbod op Hicle Holidays

Hicle Holidays presenteert het actuele aanbod dat vooral voor fietsers en wandelaars interessant is. Accommodaties dicht bij prachtige fiets- of wandelgebieden of gelegen langs fraaie routes. Natuurlijk ook met reisarrangementen voor fietsers en wandelaars, overwegend in Europa. Via filters kun je snel zoeken naar accommodaties of arrangementen die bij je wensen passen. Het boeken gebeurt op de site van de aanbieder. 

Inspiratie

Op Hicle Holidays vind je verder blogs over fietsen en wandelen. Laat je inspireren en verken nieuwe routes en bestemmingen. De vreemde gekartelde pieken van de 'heilige' Catalaanse berg Montserrat, de route naar de bron van de Maas in Frankrijk, de Iron Curtain Trail in Tsjechië of charmante routes in Frankrijk als l'Indre à Vélo.

sd website hicle holidays

 

button naar hicle holidays

 

 

 

 Volg ons

 

Facebook logo Instagram logo Twitter logo Youtube logo

 

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Petra Visser