Kom naar de Fiets en Wandelbeurs                                    
Lees deze nieuwsbrief online.

Antwerpen here we come!

Met een recordaantal van 23.762 bezoekers was de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht een groot succes. Heb je het evenement gemist? Dan is er komend weekend de herkansing. In Antwerp Expo vindt 27 en 28 februari 2016 de vijfde Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen plaats, met ruim 300 exposanten, honderden vrijwilligers, informatiemarkten, drie fietsparcoursen, lezingen, workshops en nog veel meer. Een mooi dagje uit, zeker als je het combineert met een bezoekje aan de Antwerpse binnenstad.

 

Lees meer

  

 

 

 


 


Bezoekers kiezen winnaars fotowedstrijd

De beursbezoekers in Utrecht hebben afgelopen weekend de winnaars gekozen van de fotowedstrijd 'Eten Onderweg'. De gelukkigen zijn: 1. Jelle Canipel (prijs: Garmin gps eTrex Touch 35) 2. Robin van Dijk (cameradraagsysteem b-grip EVO) 3. Rens Weststrate (Jill-E Designs tas). Ook de stemmers maken overigens nog kans op fraaie prijzen. De winnaars uit die categorie krijgen deze week bericht. 

Bekijk foto's

 

 


Uitreiking Op Pad Outdoor Awards

Primeur: voor de zesde maal vond de uitreiking plaats van de Op Pad Outdoor Awards en voor de eerste keer gebeurde dat tijdens de Fiets en Wandelbeurs. De redactie van het gerenommeerde outdoormagazine Op Pad reikte prijzen uit voor de beste producten in de categorieën kleding, schoenen, slapen, rugzakken en accessoires. De winnende producten vind je op de site van Op Pad.

 

Lees meer

 


Alles over e-fietsen in E! digitaal

Volautomatisch schakelen met SHIMANO STEPS, e-mountainbikes, speed pedelecs, de nieuwste modellen van bekende merken en prachtige nieuwe e-fietsbestemmingen als Picardisch Wallonië. Lees meer in de beursspecial van E! Digitaal, een e-zine speciaal ontwikkeld voor desktop en tablet.


Lees meer