Lees deze nieuwsbrief online.

Op naar een bijzondere editie

Nog een paar dagen, dan begint de aftrap van het nieuwe fiets- en wandelseizoen in Jaarbeurs Utrecht met Spanje als themaland. Natuurlijk, vanouds biedt het event een groot en gevarieerd aanbod op het gebied van bestemmingen, outdoor, trekkingbikes en lezingen. Maar er is ook veel nieuws te melden! Zo heeft elke bezoeker gratis toegang tot e-bike Xperience, waar vrijwel alle belangrijke e-bikemerken present zijn en je de modellen kunt testen op het grootste indoor fietsparcours van Europa. Een tweedaags fiets-, wandel- en e-bikespektakel kortom waarvoor we je graag uitnodigen!

 

Lees meer

  

 

 

 


 


Mooi cadeau van route.nl

Route.nl wil jou een cadeautje geven! Kom langs bij het route.nl team en krijg het route.nl jaarboek met 290 fiets- en wandelroutes en een leuke foto uit ons fotohokje cadeau. Lach, maak, print en ontvang jouw foto! Benieuwd geworden naar route.nl? Bezoek dan www.route.nl voor eindeloos veel inspiratie of like ons op Facebook.

 

 


Leef je uit op het activiteitenplein!

Een foto shoot-out, slacklining, boulderen, veterrijgwedstrijd en natuurlijk het grote indoor fietsparcours. De Fiets en Wandelbeurs heeft dit jaar tal van activiteiten voor je in petto. Daarnaast is er nog het lezing- en workshopprogramma met circa 115 presentaties in twee dagen. Leef je uit op de activiteitenpleinen en fiets gerust een blokje om op het fietsparcours.


Lees meer


Lees je rijker met National Geographic

National Geographic is een wereldmerk. Het richt zich op nieuwsgierige mensen die de wereld willen leren kennen. Indachtig onze missie ‘Inspiring people to care about the planet’, belichten we in alles wat we doen de pracht, de veelzijdigheid en de kwetsbaarheid van onze planeet. Kies je favoriete National Geographic-tijdschrift en profiteer van hoge kortingen. Ga naar natgeoservice.nl/aanbieding of bel gratis 0800-2802808.