Lees deze nieuwsbrief online.

2016, Fietsjaar in Wallonië-Ardennen

Ontdek Wallonië en de Ardennen op de fiets! Fietsen in het zuiden van België kan net zo leuk en moeiteloos zijn als op het vlakke land, zowel voor de geoefende als de af-en-toe-fietser. De regio telt een groeiend aantal kilometers aan langeafstandsroutes, fietsknooppunten, vlakke Ravelroutes en (korte) uitgezette routes. Ook de fietsfaciliteiten zoals verhuur e-bikes, en fietsvriendelijke accommodaties van het label Bienvenue Vélo – Fiets Welkom zijn fijne extra’s. Op de speciale website ‘fietseninwallonie’ staat alles op een rij! (Foto: ©eastbelgium.com - Dominik Ketz)

 

Lees meer

 

 

 


 


Naar de Fiets en Wandelbeurs

Kom bij ons fietsen op de stand en ontvang een handige attentie! Alle mensen uit de regio Wallonië-Ardennen vertellen je graag over de fietsroutes, Ravelroutes en fietsknooppunten. Onze regio Waals Picardië is kandidaat voor de fietsroute van 2016! Dagelijks is er ook een lezing op de beurs over het Fietsjaar 2016 in Wallonië-Ardennen. (Foto: ©WBT-Bruno D'Alimonte)

 

Lees meer 


Gids met 24 en 45 fietsroutes

Op de stand ligt een gids met 24 fietsroutes klaar en vanaf half maart is de gids met 45 fietsroutes beschikbaar. Bestellen of downloaden kan via de website ‘fietseninwallonië’. In de gids staan korte routes, fijne Fiets Welkom adressen, tips voor onderweg en kaartjes met de nieuwe Maasfietsroute, de Véloroute des Pèlerins en de Via Romea Francigena. Foto: ©WBT-Bruno D'Alimonte)

Lees meer

 


Bezoek stadjes en dorpjes

Heb je zin om er even een weekendje tussenuit te gaan in Wallonië en de Ardennen? Kijk naar welke stadjes en dorpen je allemaal af kunt reizen als Durbuy, Rochefort, Waterloo of Malmedy. Gezellige vakantieplaatsen met leuke adresjes waar je niet alleen prima kunt fietsen, maar waar van alles te zien en te doen is. Bijvoorbeeld een dagje wandelen? (Foto: ©Coralie Cardon)

 

Lees meer