Lees deze nieuwsbrief online.

Viva España...

Nog een paar weken, en dan barst het nieuwe fiets- en wandelseizoen los met de Fiets en Wandelbeurs. Themaland van deze editie is Spanje. Ontdek de verbazingwekkende veelzijdigheid van dit zonovergoten land in het Themaland Paviljoen (3.D.94). Maar liefst 12 partners van het Spaans Verkeersbureau presenteren zich: Andalusië, Aragón, Benidorm, Murcia, La Palma, Navarra, Extremadura, Castellón, Castilla y León, Formentera, Tenerife en de organisatie voor de Vías Verdes, de 'groene wegen' over voormalige spoorlijnen.

Lees meer

 


Lezingprogramma

Het lezingprogramma brengt je alvast in Spaanse sferen. Zaal 1 kent een zeer hoog Spanje-gehalte, met presentaties over de autoluwe Vías Verdes, wandelen in de Pyreneeën in de voetsporen van de katharen, de Zilverroute, fietsen naar Sint Jacob en de Southern Woodlands Trail.

Lees meer 

Mooie prijzen

Een gratis vakantie in Andalusië, op La Palma of Tenerife. Maar ook een mand met wijnflessen. Er zijn echt fantastische prijzen te winnen in de Spanje-stand. Doe mee, vul ter plekke een kaartje in en maak kans op een gratis droomreis naar España!

Spanje-terras

Op het Themaland Terras kun je bijkomen van het beursgeweld en Spaanse culinaire specialiteiten proeven. Geniet van tapas, paella, tuna salata, patatas brava en meer. Tot ziens straks op de Fiets en Wandelbeurs!