Lees deze nieuwsbrief online.

Méér reuring...

De Fiets en Wandelbeurs staat in 2016 bol van activiteiten én presenteert een vernieuwd programma. Wat opvalt: méér activiteiten op de beursvloer. Of het nu om een wijnproeverij gaat, een 'shoot-out' met fototoestellen of het beklimmen van de Eiger met een virtual realitybril: er is van alles te beleven. Ook zijn er demonstraties slacklining, waarbij je op een strakgespannen band balanceert en kun je je eigen houten lepel maken. Voor kinderen is er Hicle Kids Adventure, met een apart kinderfietsparcours, materialen en het aanbod aan kindervakanties. Themaland van de twaalfde editie is Spanje.

 

 

 


 


Start fotowedstrijd

Die geconcasseerde tomaten, gecanneleerde vruchten, gepureerde kokkels of de verrukkelijke spaghetti avec stokbrood die je op reis verorberde. Je hebt vast nog wel een beeld in je archief dat past bij het thema van de fotowedstrijd: 'Eten onderweg'. Doe mee voor de eer en de prijzen! Hoofdprijs is een Garmin eTrex Touch 35. Ook hebben we een b-grip EVO set en een Jill-E Designs fototas in de aanbieding voor de nummers twee en drie. De fotowedstrijd gaat 7 december van start op Zoom.nl.

 

Meer over de prijzen

 

 


e-bike Xperience

We hebben er een broertje bij: e-bike Xperience. Dit event vindt gelijktijdig met de Fiets en Wandelbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht en draait helemaal om het testen van elektrische fietsen. Je kunt e-bikes en high speed pedelecs aan de tand voelen op een groot en uitdagend fietsparcours dat door twee hallen slingert. Als bezoeker van de Fiets en Wandelbeurs heb je gratis toegang tot dit nieuwe evenement… dus laat die kans niet aan je voorbijgaan.

 


Ontdek Utrecht  

Jaarbeurs ligt tegen de historische Utrechtse binnenstad aan. En die heeft heel wat te bieden. Combineer het beursbezoek met een middag of avondje 'Utreg' en je hebt een perfect dagje uit. De Tour-start afgelopen zomer maakte al duidelijk dat het een bruisende stad is. Bovendien doet Utrecht ook een gooi naar de titel 'World Bike Capital'.

 

Uit in Utrecht