Lees deze nieuwsbrief online.

Spanje Themaland 2016

Van grillige kustlijnen en uitzicht op diepblauwe zeeën tot besneeuwde toppen, bergmeren en vulkaanlandschappen: Spanje heeft het. We zijn dan ook verheugd dat España uitgekozen is als Themaland van de Fiets en Wandelbeurzen in Jaarbeurs Utrecht (20-21 februari 2016) en Antwerp Expo (27-28 februari 2016). Het is een prachtig land om te voet of per fiets te verkennen. Tijdens onze beurzen komt de diversiteit van Spanje naar voren in het grote Themaland Paviljoen. Ook geven enthousiaste vrijwilligers belangeloos advies over fietsen en wandelen in het land op een speciale informatiemarkt en kun je Spaanse lekkernijen proeven op het Themaland Terras.

 

Lees meer 

 


 


App de Fiets!

Op 14 september start Nederlands grootste fietsonderzoek ooit. Een week lang worden al onze fietsbewegingen in kaart gebracht. Want hoe meer we weten, hoe beter we ons fietsnetwerk kunnen verbeteren. We hopen van harte dat je meedoet. Het enige dat je nodig hebt is je fiets en de App de Fiets! app. Onder alle deelnemers worden 20 gloednieuwe Batavus fietsen verloot. 

 

Lees meer

 

 


Fotowedstrijd

'Eten Onderweg' is het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd. Met een potje spaghetti avec wilde kruiden voor je tentje of culinaire hoogstandjes die je smaakpapillen streelden tijdens een vakantie? Fraaie foto's willen we vooral, zolang ze maar te maken hebben met eten onderweg tijdens jouw actieve vakantie. De creativiteit laten we helemaal aan jou over. De mooiste foto's stellen we tentoon op de beurs en er zijn mooie prijzen te winnen. Vanaf december kun je foto's uploaden via Fietsenwandelbeurs.nl.

 

Lees meer


Naar de Jaarbeurs 

Voor wie het nog niet had gehoord of gelezen: Jaarbeurs Utrecht is de nieuwe locatie voor de Fiets en Wandelbeurs in Nederland. Na elf jaar Amsterdam RAI besloten we te kiezen voor een meer centrale locatie met het centraal station en de gezellige Utrechtse binnenstad op loopafstand. De Fiets en Wandelbeurs is nu zowel vanuit de Randstad als het zuiden, oosten en noorden van Nederland uitstekend bereikbaar.