Lees deze nieuwsbrief online.

Het walhalla der trekkingfietsen 

Bolides met de nieuwste technische snufjes: komend weekend tref je ze weer aan op de elfde Fiets en Wandelbeurs. Fietsreiswinkel De Vakantiefietser presenteert onder andere de idworx oPinion Ti, een titanium fiets met Pinion-versnellingsbak. Ook bij de stands van Santos, Rob's Bikecenter en Fietsservice Elias/Tout Terrain zie je fietsreis-raspaardjes met deze versnellingsbak. Profiteer nog tot en met komende vrijdag van de 3 euro korting in de voorverkoop!  

  


Avaghon X29

De naam klinkt als een geheim stealth vliegtuig, maar in feite gaat het om een sportieve droomfiets voor wie een bikepackingtrip wil maken. De gloednieuwe Avaghon X29 is voorzien van 29 inch-wielen, Rohloffnaaf met riemaandrijving en oogjes in het frame voor een achterdrager. De fiets is zonder bagage ook inzetbaar als snelle mountainbike.

Elektrisch schakelen

Even een druk op de knop en klaar is kees: elektrisch schakelen maakt het leven van een fietser nog makkelijker. Bovendien is het duurzamer dan de bekende mechanische systemen. Dutch ID pakt op de beurs uit met het Di2 elektrische schakelsysteem in combinatie met de Shimano Steps-middenmotor voor elektrische fietsen. 
 

E! magazine 

De nieuwste modellen elektrische fietsen en mooie e-fietsbestemmingen: je leest het in E! magazine. Dit gratis tijdschrift reiken we uit aan de bezoekers van onze beurzen in Amsterdam RAI en Antwerp Expo. In deze editie onder andere een test van de Dutch ID Urban Naked en reportages over e-fietsen in Barcelona, Savoie en Belgisch Limburg.