Lees deze nieuwsbrief online.

Nieuw: Tent Valley

Voor het eerst is er op de Fiets en Wandelbeurs een 'Tent Valley'. Tientallen lichtgewicht tenten van gerenommeerde fabrikanten en outdoorzaken als Hilleberg, Zwerfkei, Jongejans, Exped en Tatteljee hebben wij voor je opgesteld in een paviljoen van circa 300 m2. Een 1-persoonstentje, een stormvaste 4-seizoenentent voor in de bergen of een comfortabel onderkomen voor twee? Tent Valley biedt je de mogelijkheid ze van binnen en van buiten te bekijken en ze met elkaar te vergelijken.  

 

  

 

 


 


Spoorvoordeel

Waar je ook woont in Nederland, voor 25 euro koop je een NS dagretour naar station Amsterdam RAI inclusief een entreebewijs voor de Fiets en Wandelbeurs. Voordelig voor mensen die een behoorlijk eind moeten treinen. Kijk voor meer informatie op de site van NS Spoordeelwinkel.


Speeddaten

In korte tijd nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde interesses, dat kan tijdens het speeddaten op de beurs. Wellicht kom je hier wel die leuke man of vrouw tegen met wie je het komende jaar op pad gaat! De organisatie is in handen van activiteitensite OutdoorFriends en datingsite DéWandelDate.

Lees meer


Zoek en vind

Snel en makkelijk informatie vinden op basis van de naam van de exposant, activiteit, branche of land. Onze website biedt nu een prachtige zoekfunctie. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen, is het noteren van standnummers om de exposanten te bezoeken die voor jou interessant zijn.

 

Lees meer