Lees deze nieuwsbrief online.

Aftellen naar...

Over enkele weken is het zover: de grootste én leukste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars vindt dan voor de 11e keer plaats in Amsterdam RAI. Dit keer presenteren we het meest complete programma ooit op het vlak van actieve vakanties! Van China tot Zuid-Limburg en van wandelschoenen tot fietsen, e-bikes en lezingen van avonturiers en auteurs: het is allemaal op de beursvloer te vinden. Snelle beslissers besparen in de voorverkoop 3 euro op de prijs voor een kaartje aan de kassa (15 euro).

 

  

 

 


 


Redmond O'Hanlon

Special guest is de markante Britse schrijver Redmond O'Hanlon, die onder meer furore maakte met het tv-programma 'O'Hanlons Helden'. Met zijn lange bakkenbaarden lijkt hij zo uit de 19e eeuw te komen. In een lezing vertelt hij over zijn avonturen in de moerasgebieden in Congo, op zoek naar een dinosaurus die in een prehistorisch meer aan uitsterving zou zijn ontsnapt.

Foto Erik Hijweege

 

Lees meer


Mountainbike

Steeds meer fietsers willen offroad hun bestemming verkennen. Evenals vorig jaar kunnen ze weer terecht in het Mountainbike Paviljoen voor tips, materiaal en mountainbikevakanties. De regio Duluth (VS) presenteert daar onder andere een nieuw systeem aan singletracks binnen de stadsgrenzen.

Lees meer


Prijs fotowedstrijd

De Hilleberg Enan tent is de fraaie hoofdprijs van de jaarlijkse fotowedstrijd, die dit keer in het teken staat van het thema 'Kinderen'. Doe mee voor de eer en de prijzen en zend maximaal vijf intrigerende fotomomenten in. Bezoekers van de beurs kiezen uit 15 tentoongestelde inzendingen en bepalen zo de winnaars van de fotowedstrijd.

 

Lees meer