Lees deze nieuwsbrief online.

Nieuw: Fietsrondje.nl

Inspiratie opdoen voor nieuwe tochten? Surf dan naar Fietsrondje.nl, onderdeel van Verkeersbureaus.info. Fietsrondje.nl is een initiatief van fietsjournalist Bert Sitters en opgezet in samenwerking met de Fiets en Wandelbeurs. Elk 'rondje' bestaat uit een beschrijving van de route en achtergrondinformatie over de geschiedenis, natuur en cultuur van het gebied. De Fietsroute van de Maand, Fietspontje van de Maand en een- en meerdaagse routes zijn vaste elementen op de site. Het Fietsrondje-team breidt het aanbod aan routes de komende maanden geleidelijk uit.

 

  

 

 


 


Fotowedstrijd

Tip voor wie nog de fietstas of rugzak moet inpakken: het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd is 'Kinderen'. Foto's van de eigen kids of kinderen die je toevallig op reis ontmoet: het komt allemaal in aanmerking als het te maken heeft met een fiets- of wandelbeleving. In december dit jaar barst de strijd om de eer en de prachtige prijzen los. Je kunt dan maximaal vijf foto's uploaden via Fietsenwandelbeurs.nl.

 

Lees meer


Awards

And the winners are... Ook in 2015 reiken we weer de awards uit voor de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar. Als 'routegebruiker' kun je een belangrijke rol spelen in deze uitverkiezingen. Beveel je favoriete fiets- of wandelroute aan bij de jury's en wie weet sleept jouw inzending een van deze eretitels in de wacht. Belangrijk: lees eerst de criteria voor de beoordeling van de routes.

Lees meer


Kinderdorp

We vergeten de allerkleinsten niet: tijdens de Fiets en Wandelbeurs 2015 richten we voor hen zelfs een compleet dorp in. Een klimwand, kinderfietsparcours, schminken, kleuren en andere activiteiten in dat dorp zorgen voor onbezorgd speelplezier. En duur is het dagje uit in Amsterdam RAI niet. Kinderen tot 12 jaar kunnen tijdens het beursweekend onder begeleiding gratis naar binnen.

 

Lees meer