header nieuwsbrief
De Online Experience gaat nog door...
Ongeveer 4.500 fiets- en wandelliefhebbers hebben 23 en 24 april onze Online Experience bezocht. We hopen dat ze ervan hebben genoten. Maar… het event is nog niet afgelopen. Tot en met 9 mei zijn de lezingen en stands nog te bezoeken voor wie een ticket heeft gekocht. De exposanten en fiets- en wandelinformanten zijn dan niet meer beschikbaar, evenals de workshops. Heb je geen ticket gekocht, maar wil je het event alsnog bezoeken? Dat kan. We bieden nog tot 9 mei tickets aan tegen het voorverkooptarief van 5 euro.

bestel je tickets
data beurzen 2022
Save the date: nieuwe beursdatums
Inmiddels zijn de datums van de Fiets en Wandelbeurzen in 2022 bekend. Flanders Expo in Gent is 19 en 20 februari wederom het decor voor een fiets- en wandelspektakel. Een week later, op 25 en 26 februari, volgt onze beurs in Jaarbeurs Utrecht. We kijken er nu al naar uit om weer eens een fysieke beurs mee te maken!
Uitgelicht
routeplanner fietsersbond
Routeplanner Fietsersbond
(Ingezonden)
De Fietsersbond Routeplanner is de meest volledige planner van Nederland. Gemaakt voor en door fietsers. Dit voorjaar gaat de vernieuwde routeplanner-app live. Wil jij als eerste GRATIS deze vernieuwde app downloaden? Geef je dan nu op!

Ga naar: www.fietsersbond.nl/app
fotowedstrijd

Winnaars fotowedstrijd
Op onze Facebookpagina's kon het publiek stemmen op tien genomineerde inzendingen voor de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. Elke like telde als een stem. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de drie winnaars van de editie-2021 en de zeven overige genomineerde foto's. Foto: Ab Donker
 
Lees meer

 

Fietsroute van het Jaar
De Iron Curtain Trail tussen Gmünd (Oostenrijk) en Bratislava (Slowakije) is uitverkoren tot Fietsroute van het Jaar 2021. Het traject slingert langs het voormalige IJzeren Gordijn, dat Europa tijdens de Koude Oorlog in Oost en West verdeelde. Langs die grens zijn unieke natuurgebieden ontstaan. Een aanrader kortom voor als Europa weer opengaat. Foto: Luc Oteman.

Lees meer
 
fietsroute van het jaar

Wandelroute van het Jaar
Ook de Wandelroute van het Jaar 2021 is inmiddels bekend. De Lange Afstandswandeling RivierPark Maasvallei in Nederlands en Belgisch Limburg sleepte die eretitel in de wacht. Deze route werd in 2020 nog flink uitgebreid en verbindt elf gemeenten aan beide zijden van de Maas met elkaar.

Lees meer
Wandelroute van het Jaar
 
Volg ons
 
                      
footer online experience