header nieuwsbrief
Beleef de Online Experience
We gaan los dit weekend met de Online Experience. Bijna zestig lezinggevers, tientallen vrijwilligers die je van advies voorzien en exposanten die graag de mogelijkheden met je doornemen. Natuurlijk zien we je graag online terug op de digitale  beursvloer. 

bestel je tickets
Bafang
Ontmoet Bafang op de Online Experience
Bafang Electric, een toonaangevende fabrikant van e-mobiliteitscomponenten en complete e-aandrijfsystemen, heeft de trendsettende aandrijfsystemen M500, M420 en M200 ontwikkeld voor e-mountainbikes en e-stadsfietsen om je leven kracht bij te zetten en je bij elke rit te laten glimlachen. Maak kennis met alle fietsmerken die op Bafang vertrouwen. Blijf veilig, blijf online en blijf trappen! Welkom bij Bafang op de Fiets en Wandelbeurs Online Experience!

Uitgelicht
Eigen-Wijze Reizen
Kortingsactie Eigen-Wijze Reizen
Zin in een wandeling langs Het Pieterpad of toch liever een fietsvakantie rond het IJsselmeer? Voor deze en andere mooie trektochten en standplaatsvakanties in binnen- en buitenland kun je bij ons terecht. Onze eigen ervaren routeverkenners hebben tochten buiten de gebaande paden voor je uitgezet. De meeste vakanties zijn met halfpension te boeken, wat wel erg handig is in deze bijzondere tijd. En wil je het hier en daar wat anders? Maatwerk is bij ons meer dan een woord! Boek voor 1 mei met kortingscode F&W ONLINE en ontvang € 50,- korting!
  
Lees meer
TestKees

Stappenplan e-bike kopen
E-bike kopen? Laat TestKees van de Fietsersbond je helpen! Zijn stappenplan maakt kiezen eenvoudig. TestKees: ‘Er zijn honderden verschillende soorten elektrische fietsen te koop. Ik help je om de e-bike te vinden die bij jou past.’ Vraag nu gratis het Stappenplan E-bike kopen 2021 aan!
 
Lees meer


Aandacht voor pelgrimsreizen
Pelgrimsroutes staan op de Fiets en Wandelbeurs Online Experience volop in de schijnwerpers. En niet alleen de bekende bestemmingen als Rome of Santiago komen aan bod. Zo fietste Gea van Veen vanaf Oslo dwars door de schitterende natuur van Noorwegen naar het graf van de heilige Olav in Trondheim. Volgens Gea is daar van massatoerisme geen sprake. 'Vergeleken met de routes naar Santiago of Rome is het een oase van rust.' 

Bekijk het programma
gea van veen

Lentefoto-wedstrijd
Maak jij mooie natuurfoto’s? Doe dan mee met de Outdoordichtbij Fotowedstrijd. De winnaar ontvangt een gave cap, de Freight cap (€ 29,95) van het topmerk Rab. De jury zal de winnaar kiezen uit de top 10 foto’s met de meeste stemmen. We verheugen ons nu al op jullie foto’s van pasgeboren babydieren, ontluikende bloesems en adembenemende vergezichten.

Lees meer
fotowedstrijd outdoordichtbij
Exposanten
Wie nemen er deel aan het event? Bekijk de lijst.
  


Tickets

bestel tickets
 
Volg ons
 
                      
footer online experience