header nieuwsbrief
Even wegdromen...
De mooie lente- en zomerdagen lonken. Veel fietsers en wandelaars zouden het liefst nu al hun tas of rugzak inpakken voor een nieuw outdoor-avontuur. In de aanloop naar – hopelijk – een periode met minder beperkingen, geven we een preview van enkele bestemmingen op ons event. Droom alvast even weg en… we zien je graag online terug op de Fiets en Wandelbeurs Online Experience (23-24 april).

bestel je tickets
the Ignatian Way
2021 - het Ignatiaanse Jaar,
500 jaar historie en symboliek
2021 luidt de viering in van de 500ste verjaardag van de route die Ignatius van Loyola in 1522 aflegde van zijn geboorteplaats in Azpeitia (Baskenland) naar de Catalaanse stad Manresa tijdens zijn pelgrimstocht naar Jeruzalem. Hij bracht bijna een jaar door in Manresa, waar hij na een onthullende ervaring een jezuïetenorde oprichtte. De Ignatian Way (27 etappes) beslaat ruim 650 km en brengt geschiedenis, kunst, cultuur, natuur en gastronomie samen. Je kunt deze te voet of met de fiets afleggen. Zorg ervoor dat je een pelgrimspaspoort hebt en laat dit onderweg afstempelen.

Uitgelicht
Outdoor in Tsjechië

Outdoorbestemming Tsjechië
Tsjechië is een prachtige vakantiebestemming met schitterende natuurparken waar je kunt wandelen en fietsen. Er zijn wandelroutes door de bossen van het Nationale Park Boheemse Woud, tochten langs de rotsformaties in Boheems Paradijs en ook in het Reuzengebergte is een uitgebreid wandelnetwerk. Fietsers kunnen genieten van routes langs de rivieren Elbe, Eger en Moldau.

Lees meer

 
aanbieding toeractief
Aanbieding Toeractief
Toeractief is hét magazine voor wandelaars en fietsers en bevat unieke fiets- en wandelroutes door Nederland, met bezienswaardigheden, mooie foto's, geschiedenis,  wetenswaardigheden en leuke gadgets en tips. Om de lente te vieren kun je nu gebruikmaken van deze exclusieve actie. Neem een abonnement op Toeractief, 14 nummers voor € 61,95 in plaats van 7 nummers voor € 61,95.

Naar de aanbieding
Actief in Polen
Polen heeft alles waar actieve reizigers dol op zijn: uitgestrekte bossen, bergen, zee, meren en rivieren, schone lucht en een mild klimaat. Polen is dichtbij en veelzijdig. Het is een van de weinige landen in Europa waar men zoveel verschillende ongerepte landschappen en natuurgebieden aantreft. Polen is zeer de moeite waard om op de fiets te verkennen. Liefhebbers van een fietsvakantie hebben hier veel routes van verschillend niveau ter beschikking.

Ontdek de Poolse routes
fietsen in Polen

Slovenia Outdoor
Slovenië is de perfecte keuze voor wie graag veilig op outdoor-avontuur gaat. Een eldorado voor fietsers, wandelaars, mountainbikers en watersporters. Ontdek het natuurrijke land, de boeiende verhalen die ermee verbonden zijn en de gespecialiseerde accommodaties voor fietsers en wandelaars. Een land waar je nooit op uitgekeken raakt. Foto: Tomo Jesenicnik.

Lees meer 
slovenie outdoor
Exposanten
Wie nemen er deel aan het event? Bekijk de voorlopige lijst.
  


Tickets

 
Volg ons
 
                      
footer online experience