header nieuwsbrief
Ticketverkoop van start
De Fiets en Wandelbeurs Online Experience komt er snel aan. Op 23 en 24 april kun je online én interactief inspiratie opdoen voor het fiets- en wandelseizoen. Digitale stands bezoeken, online lezingen volgen, advies vragen aan andere fietsers en wandelaars via de chat, online workshops volgen; het is allemaal mogelijk. Bestel tijdig je ticket in de voorverkoop en bespaar 2 euro op de prijs tijdens beursdagen (5 euro tegen 7 euro op beursdagen). En profiteer dan ook meteen van onderstaande aanbieding van Toeractief.

bestel je tickets
aanbieding toeractief
Speciale aanbieding Toeractief voor onze nieuwsbrieflezers
Toeractief is hét magazine voor actieve wandelaars en fietsers en bevat unieke fiets- en wandelroutes door Nederland, met mooie foto’s, bezienswaardigheden, geschiedenis, interessante wetenswaardigheden en leuke gadgets en tips. Om de lente te vieren kun je nu gebruikmaken van deze exclusieve actie. Neem een abonnement op Toeractief, 14 nummers voor € 61,95 in plaats van 7 nummers voor € 61,95.

Naar de aanbieding
Uitgelicht
fotowedstrijd

Fotowedstrijd
Wat was jouw ultieme foto-moment van 2020, het jaar waarin de grenzen dicht, open en weer dicht gingen? Dat beeld willen we graag zien! Je kunt nog tot 5 april maximaal 5 foto’s insturen. De bezoekers van de Online Experience kiezen uiteindelijk de winnaars.

Naar de fotowedstrijd
 
e-bike hal Online Experience

E-bike-walhalla
Wie graag profiteert van een eeuwige wind in de rug, kan eveneens terecht op de Online Experience. E-bike-merken presenteren er hun nieuwste modellen. En je kunt meteen ook ‘in real time’ via de chat of video je vragen afvuren op de aanwezige exposanten. Vraag ook naar de mogelijkheden van een testrit bij een dealer.
 

Routes van het Jaar
In totaal strijden nog 9 kandidaten om de eretitels Fietsroute en Wandelroute van het Jaar 2021. De uitslag hoor je tijdens twee presentaties op de Online Experience. Het is allemaal live te volgen vanachter je computer op vrijdag 23 april, vanaf 11.00 uur.

Bekijk de genomineerde fiets- en wandelroutes
 
fietsroute van het jaar

Puur ontdekken
Dat is het thema van ons event. Maar dat ontdekken kan natuurlijk per persoon verschillen. Als je suggesties hebt voor activiteiten tijdens de Online Experience, geef het via info@hicle-events.com aan ons door. Wil je meer weten over het concept? Kijk dan op de site van het event.
 
activiteiten op de Online Experience
Tickets

 
Volg ons
 
                      
footer online experience