header nieuwsbrief
De Fiets en Wandelbeurs gaat online in 2021
Op 23 en 24 april presenteren we een 100% digitaal event: de Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Het is een alternatief voor onze fysieke Fiets en Wandelbeurzen in Gent (1-2 mei) en Utrecht (7-8 mei), die we helaas moesten annuleren vanwege de coronacrisis. Maar wat houdt zo'n digitaal event precies in? Kijk hieronder voor meer informatie.
ontdek de online beurs
Begin je ontdekkingstocht online
Bij de oriëntatie op een online event werden we verrast door de mogelijkheden. Direct ‘live’ in contact komen met bestemmingen, reisorganisaties, informanten en andere bezoekers is heel goed mogelijk via de chat of videobellen! Brochures downloaden, filmpjes bekijken en online lezingen en workshops volgen: allemaal geen probleem. En ook digitaal kun je met een paar klikken stands bezoeken die je interessant lijken. Verder presenteren we tal van activiteiten en acties met kortingscodes. Kortom: we kunnen het beproefde concept van de beurs prima vertalen naar 'digitaal'.
Uitgelicht
online beurscomplex

Ontdek bestemmingen
Waar ga je naartoe voor je volgende tocht? Oriënteer je bij stands van uiteenlopende bestemmingen. Ook reisorganisaties presenteren hun aanbod. Heb je iets gemist? Geen nood. Na beide beursdagen, kun je de stands nog twee weken bezoeken.
 
online lezingen

Online lezingen
Auteurs, avonturiers en ervaren fietsers en wandelaars vertellen over hun ervaringen in het online lezingprogramma. Reis mee naar Santiago, Rome, de Noordkaap of wat voor plek dan ook op de aardbol. De lezingen zijn opgenomen, maar je kunt tijdens de presentatie wel vragen stellen.
 

Workshops
Een cursus koken voor op de camping, fietsreparatie, gps-navigatie...; ook vanachter de computer kun je prima workshops volgen. Doe mee en stel via een videoverbinding je vragen. En natuurlijk hopen we dat je het geleerde snel in de praktijk kunt brengen als de situatie het weer toelaat.
 
workshops volgen online

Informanten
Een Fiets en Wandelbeurs zonder informanten, we moeten er niet aan denken. Ook dit keer zijn deze vrijwilligers op de afspraak en geven advies over bestemmingen, routes en materiaal. Ze zijn graag bereid collega-fietsers of -wandelaars op weg te helpen.

 
man met laptop op rots
Tickets
Medio maart starten we met de verkoop.
 
Volg ons
                      
footer online experience