introbeeld nieuw seizoen
De aftrap naar een
nieuw seizoen...
Nog een kleine week en de Fiets en Wandelbeurs barst los. We hebben weer een prachtig 'deelnemersveld' met tal van bestemmingen, routes, verenigingen, outdoorzaken en juweeltjes van fiets- en wandelarrangementen. Themaland is Duitsland. Oriënteer je alvast! 

BEKIJK DE     EXPOSANTENLIJST 
 
green velo in Polen
Ontdek Polen op de fiets
Wist je dat Polen een geweldige bestemming is voor de sportieve toerist? Liefhebbers van een fietsvakantie hebben veel routes van verschillend niveau ter beschikking. Het ontdekken van Polen per fiets biedt, ongeacht je vaardigheden, onvergetelijke indrukken en uitzichten. Twee Poolse geweldige fietsroutes, VeloMałopolska en Green Velo, wachten op je op de Fiets en Wandelbeurs in Hal 4, stand C60. Ook kun je daar terecht voor algemene informatie over een actieve vakantie naar Polen. Wacht niet langer! 
 

Bezoek Polen
                              
Uitgelicht
Een greep uit het programma...
Corsicaanse muziekgroep

Optreden Corsicaanse muziekgroep
Frankrijk is goed vertegenwoordigd op de beurs; ruim 40 exposanten uit dat land presenteren hun aanbod! De Corsicaanse muziekgroep A Brigada San Martinu geeft op de vrijdag vanaf 10.30 uur een optreden ter gelegenheid van de nieuwe pelgrimsroute Via Sancti Martini (Patrimonio-Bastia). Wees erbij! 

Stand Corsica, 3.D48
 
fietsvrouw met pijl

Fietsroute van het Jaar
Welke route wordt Fietsroute van het Jaar 2020? Op vrijdag 28 februari maakt de jury de uitslag bekend en is er een presentatie over de winnende route. De kandidaten: La Dolce Via (Frankrijk), Sydkustleden (Zweden), La Vallée du Loir à Vélo (Frankrijk) en EuroVelo 3 (deel in België).


Zaal 4, 11.00 uur
 
Nieuw: Waterlinie Fietsroute
Ontdek met de Waterlinie Fietsroute het grootste geheim van Nederland: de Nieuwe Hollandse Waterlinie, welke genomineerd is voor UNESCO Werelderfgoed. Je fietst 242 km langs indrukwekkende forten, door oude vestingstadjes, historisch landschap en prachtige natuur. De nieuwe routekaart is gratis verkrijgbaar bij de stand van Nederland Fietsland (hal 4 stand C85).

Of kijk op: waterliniefietsroute.nl
fietsen langs forten
Aanbieding Toeractief 
Met de unieke fiets- en wandeltochten van Toeractief kom je op de meest uiteenlopende plekken in ons land. Je kunt nu eenvoudig kennismaken met het magazine. Sluit een abonnement af voor €21,95 en ontvang drie nummers van het mooiste wandel- en fietstijdschrift van Nederland.
 
Naar de aanbieding
 
toeractief aanbieding
 
Tickets
Scoor nu alvast je ticket voor de beurs en profiteer van korting in de voorverkoop!

BESTEL JE TICKETS MET KORTING!
 

Themaland 2020


VOLG ONS: