kras winactie
Win een fietsvakantie
langs de Moezel!
Doe mee met de actie en maak kans op een vakantiearrangement voor 2 personen van KRAS. Deze fietsreis langs de Moezel volgt de slingerende rivierloop tussen Trier en Koblenz. Lever bijgevoegd formulier in op de stand van KRAS en wie weet ben je straks de gelukkige winnaar.
wandelen in Catalonië
Catalonia Trek Festival
Opgelet wandelliefhebbers! Van 3 tot en met 10 mei 2020 houdt Catalonië het Catalonia Trek Festival, een internationaal wandelevent door de prachtige landschappen van de Costa Daurada en Terres de l’Ebre. Ben je klaar om deze regio te voet te verkennen, evenals de gouden zandstranden, het cultureel erfgoed en de verrassende lokale gastronomie? Markeer het in je agenda en doe mee met dit verrassende evenement.
 

LEES MEER
 
Uitgelicht
Een greep uit de activiteiten...
Tjerk Ridder

Ticket + aanbieding FietsActief
Kopers van een ticket Fiets en Wandelbeurs kunnen tot en met 17 februari nog profiteren van een FietsActief-aanbieding: 52% korting op een abonnement. Een mooie aanbieding boven op de korting die je al krijgt in de voorverkoop. Dus wees er tijdig bij!
 
Lees meer
snp op pad tent

Workshops SNP
Outdoorexpert Gijs Loning houdt drie dagen lang workshops in de Op Pad-tent in de stand van SNP. De keuze voor de juiste vakantie of rugzak, veilig de bergen in, met kinderen op pad. Gijs weet er alles vanaf en kan ongetwijfeld een kundig antwoord geven op je vragen.

Stand 4.B30
 

Gratis Hiclezine: toproutes voor 2020
In de aanloop naar de beurs komt Hicle met een speciaal e-magazine: Hiclezine. Met daarin een presentatie van toproutes voor 2020 die ook op de Fiets en Wandelbeurs zijn vertegenwoordigd. Duitsland, Polen, Oostenrijk, en de magische Cavalls del Vent in Catalonië. 

Lees Hiclezine!
Lees Hiclezine

Mountain Xperience
Het programma van het paviljoen Mountain Xperience is rond. Op het bergwandelplein zijn er drie dagen lang workshops over onder meer huttentochten en paklijsten, bergwandelen met kinderen, creatief reizen, navigatie in de bergen, de opstap naar expeditieklimmen en meer... 

Bekijk het programma
mountain xperience
Tickets met korting
Scoor nu alvast je ticket voor de beurs en profiteer van korting in de voorverkoop!.

BESTEL JE TICKETS MET KORTING!
 

Themaland 2020


VOLG ONS:
                      
Bijlagen
winactie_van_kras.pdf