Ontdek Oostenrijk op de fiets
Op de fiets door Oostenrijk 
Klim op je zadel en ervaar Oostenrijk vanuit een ander perspectief. Geniet van de prachtige natuur met routes door dalen, langs de rivieren en meren. Krijg de smaak te pakken en leer meer over de culturele rijkdom van het land met een culinaire en culturele fietstocht, óf stap op een e-bike om de wat uitdagendere routes te ontdekken. Bezoek ons op de beurs bij stand 3.D.74 voor meer informatie!

Foto: Wachau - Weißenkirchen © Österreich Werbung
fotograaf Martin Steinthaler (TineFoto)
Kaartmateriaal Genussradfahrer
Ontdek de diversiteit
Met deze 17 fietsroutes kun je de diversiteit van Oostenrijk goed ontdekken. Voor elk type fietser zit er wel een perfecte route bij: van vlakke en licht heuvelige gebieden tot de ruigere bergwereld. En van rust en natuur tot culturele bezienswaardigheden en charmante steden. Vergeet daarbij de heerlijke keuken en wijngebieden niet, en je hebt hét recept voor de perfecte fietsvakantie te pakken.
Foto: © Österreich-Werbung
Uitgelicht
Prachtige routes in Oostenrijk...
Drauradweg
Foto: Drauradweg-Linsendorf
© Kärnten-Werbung fotograaf Gert Steinthaler


Langs meren en rivieren
Routes die grotendeels de weg van het water volgen. Veelal fiets je stroomafwaarts, waardoor ze goed te doen zijn en het stijgingspercentage laag is. Ook zijn er op veel plekken heerlijke zwemmeren in Oostenrijk, voor een verfrissende duik.

Lees meer
 
E-biken in Oostenrijk
 Zell am See-Kaprun © Österreich-Werbung

Op pad met de E-bike
Ontspannen genieten en toch vele fietskilometers kunnen maken? Dan is een e-bike een goed idee! Ook omdat daarmee wat zwaardere of uitdagendere routes ineens mogelijk blijken én je zo met een gemengd gezelschap op pad kunt. Steeds meer vakantieoorden en regio’s bieden (verhuur)mogelijkheden aan voor e-bikes.

Lees meer
 

Culinair en cultuur
Als je houdt van fietsen en prachtige natuur, maar ook graag geniet van culinaire versnaperingen, dan zijn deze routes de perfecte mix. Veelal kom je met deze routes door wijngebieden of andere culinaire regio’s. De perfecte tussenstop voor een korte of lange pauze.

Lees meer

Foto: © Tourismusverband-Region-Bad-Radkersburg fotograaf Bernhard Bergmann 
Weinland

Een fietsvakantie winnen?
Bezoek ons op de beurs en maak kans! We mogen een heerlijk verblijf weggeven in ****S Hotel Ebner’s Waldhof am See. Win een verblijf van 3 nachten op basis van het ´genieters-arrangement´ en gratis gebruik van e-bikes om het Salzkammergut per fiets te ontdekken. Bijvoorbeeld een etappe van de Salzkammergut Radweg, langs meren en historische dorpjes en steden.

Bekijk het hotel.

Foto: Hotel Ebner's Waldhof am See
hotel elbner
Tickets met korting
Scoor nu alvast je ticket voor de beurs en profiteer van korting in de voorverkoop!.

BESTEL JE TICKETS MET KORTING!
 

Themaland 2020


VOLG ONS: