header man in winterberglandschap
Een jaar boordevol inspiratie
2020 nadert. Een nieuw jaar met de belofte van nieuwe fiets- en wandelavonturen. Natuurlijk biedt de komende Fiets en Wandelbeurs daarvoor volop inspiratie. Met lezingen, bestemmingen, routes en veel meer. Het themaland is dit keer Duitsland. Ook in 2020 werken we samen met E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux: 1 ticket = 3 events! Bestel alvast je ticket en profiteer van korting in de voorverkoop plus het onderstaande Toeractief-cadeau.

Bestel je tickets met korting
 
aanbieding toeractief
Gratis proefnummer Toeractief
Het magazine Toeractief neemt je mee op unieke fiets- en wandeltochten in ons land. Koop nu alvast een ticket voor de beurs en profiteer van een mooi nieuwjaarscadeau. Je krijgt dan een proefnummer Toeractief gratis toegezonden. Bij de aankoop van een ticket, ontvang je een voucher met link naar de actiepagina. Kijk voor de voorwaarden op deze actiepagina.

Ticket + gratis nummer Toeractief
 
Uitgelicht
Wat kom je (onder andere) allemaal tegen op de Fiets en Wandelbeurs 2020?
pelgrims met pijl 2
Pelgrimsplein
Je komende pelgrimstocht begint hier! Ervaren reizigers praten je bij over de beste routes en accommodaties. Ook zijn er aanbieders van arrangementen.

Lees meer
xperience met pijl
Mountain Xperience
Voor bergliefhebbers is er Mountain Xperience. Snuif alvast de (denkbeeldige) berglucht op in dit paviljoen, waar je allerlei workshops kunt volgen. Van navigatie tot huttentochten en het spotten van sneeuwluipaarden.

Lees meer
Themaland Duitsland
Themaland Duitsland staat volop in de schijnwerpers. Maak kennis met prachtige routes en de mooie natuur bij onze oosterburen. Foto: Donau-Zollernalb-Weg / DZT / Deutschland abgelichtet Medienproduktion.

Lees meer
duitsland met pijl
Hicle wie? Hicle Family!
Ook voor kinderen is er van alles te beleven onder de noemer Hicle Family, dus neem ze zeker mee. Spelen, klimmen, fietsen, tekenen en meer! Tot en met 12 jaar is bovendien de entree gratis. 

Lees meer
kinderfiets met pijl
 

Themaland 2020


VOLG ONS: