header nieuwsbrief themaland Duitsland
Ontdek themaland Duitsland
De Fiets en Wandelbeurs komt er weer aan! En dit keer is Duitsland uitverkoren als themaland van het event, een top-bestemming voor actieve vakanties in de natuur. Ontdek de vele fiets- en wandelmogelijkheden in het Duitslandpaviljoen, proef specialiteiten op het themalandterras en doe inspiratie op voor nieuwe fiets- en wandelreizen in de Duitsland-lezingzaal. (Foto: Sigmaringen, Jonge Donau)

Lees meer
 
merrell actie plaatje
Verdien je ticket (bijna) terug
Black Friday? Shoppen in overvolle winkels? Nee, je hoeft niet de deur uit om een voordeeltje te behalen. Bestel nu een ticket voor de beurs en ‘verdien’ met het meegestuurde codewoord de kosten (bijna) terug. Bij een bestelling van minimaal 100 euro via Merrellschoenen.nl, krijg je 10 euro korting.

Bestel je tickets
 
Uitgelicht
Maak kennis met de genomineerden voor de Fietsroute van het Jaar. Uitreiking en presentatie winnende route: vrijdag 28 februari 2020, 11.00 uur in Jaarbeurs Utrecht, uiteraard tijdens de Fiets en Wandelbeurs!
La dolce via
EuroVelo3
Een veelzijdige fietsroute van het Drielandenpunt bij Vaals naar de Franse grens aan de Samber over voormalige spoorbanen en jaagpaden. Met veel natuur en sfeervolle steden en stadjes onderweg.

Eurovelo.com
La Vallée du Loir à Vélo
De Loire heeft een kleiner broertje: de Loir. Dit intieme riviertje stroomt langs wijngaarden, kastelen en oude stadjes zoals de Sint-Jacobsstad Vendôme. Je kunt deze route doen in combinatie met andere fietsroutes.

Vallee-du-Loir.com
La Dolce Via
De zoete weg door het zoete leven in de Zuid-Franse Ardèche. Het landschap is ruig, maar van stevig klimwerk is geen sprake. De Via kronkelt over een voormalige spoorbaan op een soort langgerekt balkon boven een diep dal.

Dolce-via.com
eurovelo3
Sydkustleden in Zweden
Ook dit jaar komt Zweden met een nieuwe fietsroute. Deze keer langs de zuidkust; ook wel de Zweedse Rivièra genoemd. Heerlijke fietspaden langs het strand en door bossen.

Sydkustleden.se
Le Loir
Tickets met korting
Scoor nu alvast je ticket en profiteer van korting in de voorverkoop plus de Merrell-voucher ter waarde van 10 euro.

BESTEL JE TICKETS MET KORTING!
 

Themaland 2020


VOLG ONS: