Lees dit online.
171213 header 3

Wandelen Oeschinensee BEKandertal Tourismus Robert Boesch

Volg de Hicle Family Route

Ook voor kinderen, papa's en mama's is er wat te beleven tijdens de beurs. Door Hal 2, 3 en 4 slingert de Hicle Family Route, een belevingsroute langs activiteiten en exposanten met aanbod dat voor jonge gezinnen interessant is. Bij de ingang van Hal 3 zijn formulieren te vinden, waarop je stempels kunt verzamelen. Wie minimaal 10 stempels in de wacht heeft gesleept, maakt kans op de hoofdprijs, een kinder/jeugdfiets. En neem kinderen zeker mee, want tot en met 15 jaar is de entree gratis (onder begeleiding van een volwassene).

Lees meer


Let op: de voorverkoop loopt af op 28 februari 23.59 uur. Dus scoor nog vandaag je (voordelige) tickets!

 button bestel voordelig je tickets 4    


Mountain Xperience

Voor echte bergliefhebbers is er het paviljoen Mountain Xperience, een nieuw element op de beurs. Ervaren bergwandelaars geven daar op twee pleintjes workshops over hiken op hoog niveau, powered by Bergen Magazine en de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). En natuurlijk zijn daaromheen stands van outdoorzaken te vinden met de nieuwste collecties outdoorkleding, wandelschoenen, tenten etc.

Lees meer

Actief in Duitsland

Wie van actieve vakanties houdt, kan niet om Duitsland heen. Het land waar de fiets is uitgevonden en het woordje Wanderlust zijn oorsprong heeft. De ruim 200 lange-afstandsfietsroutes en een wandelpadennetwerk van 200.000 kilometer laten voor actieve vakantiegangers en natuurliefhebbers niets te wensen over. Kijk op www.germany.travel voor meer inspiratie of kom langs bij de Duitse regio’s op de Fiets en Wandelbeurs!
 

Naar Germany.travel

Pareltjes van fietsen

In Jaarbeurs zijn de paradepaardjes op het gebied van (trekking)bikes te vinden. Niet alleen geavanceerde bolides met de nieuwste naven, velgen en remmen, ook is er weer een ligfietsplein voor wie graag horizontaal en zonder zadelpijn zijn of haar weg wil vervolgen. En natuurlijk kun je al die fietsen testen op een groot parcours dat door Hal 2 en Hal 1 (E-bike Xperience) slingert. Veel fietsplezier toegewenst!
 

Lees meer