Lees dit online.
171213 header 3

Wandelen Oeschinensee BEKandertal Tourismus Robert Boesch

Vraag het de experts!

Dat ene speciale hotelletje, het mooiste deel van een route of iets simpels als het aanbod aan supermarkten onderweg. Er staat een onmetelijke oceaan aan informatie op internet, maar de beste tips krijg je nog altijd van ervaren fietsers en wandelaars. De komende editie werken tientallen vrijwilligers mee om je bij te praten op het gebied van routes, bestemmingen en materiaal. Er zijn infomarkten voor wandelaars, bergwandelaars, pelgrimstochten, fietsers en kampeerders. Kortom: aarzel niet en vraag het de experts!
 

Lees meer

 button bestel voordelig je tickets 4    


Ex-prof Hoogerland aan Karinthië-stand

Johnny Hoogerland staat bekend als een van de beste Nederlandse profrenners en vertoeft tegenwoordig in het mooie Karinthië. Hij runt er een hotel in Velden aan de Wörthersee, waar fietsers bijzonder welkom zijn. Als voormalig Nederlands kampioen en drager van de bolletjestrui van de Tour de France deelt hij graag zijn tips met gepassioneerde hobbyfietsers.

Meer informatie: fietsen.karinthie.com.

Beursaanbieding van Toeractief

Toeractief is hét fiets- en wandelmagazine van Nederland. Met unieke fiets- en wandeltochten kom je op de meest uiteenlopende plekken in ons land. Met het bijbehorende Routeboekje op A5-formaat raak je nooit de weg kwijt en heb je de routekaart en -beschrijving altijd makkelijk bij de hand. Speciale Fiets en Wandelbeurs-aanbieding: 3 nummers voor maar 19,95 euro. Stopt automatisch!


Lees meer

Werelderfgoederen pakken uit

Ex-topwielrenster Leontien van Moorsel opent vrijdag 1 maart om 15.00 uur de nieuwe exhibit van de tien werelderfgoederen in Nederland. Daarnaast stellen deze erfgoederen gratis fietssokken beschikbaar voor wie een rondje rijdt over het fietsparcours. De hoofdprijs van hun prijsvraag is een Waddenarrangement voor twee personen. Kortom: ga zeker even langs bij stand 3.B22.
 

Bekijk het filmpje