Lees deze nieuwsbrief online.

Ontdek een wereld aan bestemmingen...

De Malerweg, Alpe-Adria Trail, de levadas op Madeira, het Abrahamspad in het Midden-Oosten of de pelgrimstocht naar het graf van St. Olav in Trondheim. Er valt een wereld aan routes en bestemmingen te ontdekken op de komende beurs. Engeland trekt de aandacht met zijn National Trails, Frankrijk is uitgegroeid tot een echt fietsland en Italiaanse regio's als Trentino en Cuneo tonen hun mooiste routes. Ook Zweden, Tsjechië, Portugal, Spanje, Griekenland, Oostenrijk, België en Kroatië pakken uit op fiets- en wandelgebied, evenals… Nederland. Kijk op de deelnemerslijst voor een overzicht van de exposanten! Foto: Rota Vicentina, Portugal

Lees meer
 


Pelgrims in de schijnwerpers

Het welbekende Pelgrims Paviljoen is in een nieuw jasje gestoken en meer dan ooit het startpunt voor een (nieuwe) pelgrimstocht. Maar liefst 30 informanten helpen je op weg richting Rome, Santiago of een ander bedevaartsoord. Het Olavspad - van de Zweedse oostkust tot aan het Noorse Trondheim - heeft een plek gekregen in de stand van Zweden. Ook zijn er natuurlijk aanbieders van pelgrimsreizen present, die vaak maatwerk leveren.

 

Lees meer

Mooi meegenomen: Jaarboek Route.nl

Extra voordeel voor beursbezoekers! Bij de ingang van de Fiets en Wandelbeurs in Hal 3 ligt het Jaarboek van Route.nl klaar, boordevol tips over routes en accommodaties. De uitgave omvat maar liefst 191 fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland. Het Jaarboek kost normaal gesproken € 11,95, maar onze bezoekers kunnen het gratis meenemen. Zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Van Bolleke tot Bruegel

13.000 kilometer knooppuntennetwerk. Meesterlijke kunst van vroeger en nu. Bijzondere verhalen en belevenissen (al ooit door het water gefietst?). En topbieren op sfeervolle terrasjes… Voor een verrassende en deugddoende fietsmeerdaagse hoef je niet langer de grens over. Ontdek én boek de nieuwste fietsvakanties in Vlaanderen op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Hou alvast bovenstaand logo in de gaten.

Lees meer op Belgian-biketours.be.