Lees deze nieuwsbrief online.

Nog zo veel te ontdekken...

Het leukste event voor je actieve vakantie komt er weer aan! Op 1, 2 en 3 maart 2019 staat Jaarbeurs in het teken van fietsen en wandelen. Inmiddels is het de vijftiende editie van de Fiets en Wandelbeurs, een nieuwe mijlpaal. En natuurlijk staat de beurs weer bol van de inspiratie voor je volgende fiets- of wandeltocht. Want er valt op deze planeet nog veel te ontdekken! (Foto: Jelle Canipel). 
 


3 events - 1 ticket

Ook dit jaar werken we samen met E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Een  ticket voor een van de events, geeft ook toegang tot de andere! Tezamen presenteren we het grootste aanbod ter wereld voor de fietser en wandelaar. Bestemmingen, routes, trekkingbikes, mountainbikes, e-bikes, outdoormateriaal… het is er allemaal te vinden.

 

Lees meer

Fotowedstrijd

Inmiddels is de jaarlijkse fotowedstrijd van start gegaan. Thema is Het Utieme Vakantiegevoel. Hoe je dat precies invult, dat laten we graag aan je eigen creativiteit over. Hoofdprijs is een 6-daagse fietsreis in Portugal, verzorgd door Quinta no Pinhal. Via Fietsenwandelbeurs.nl kun je maximaal vijf foto's uploaden.

Lees meer

Vernieuwde opzet

De Fiets en Wandelbeurs blijft in beweging. Het Pelgrims Paviljoen krijgt een vernieuwde opzet en ademt meer dan ooit de sfeer van pelgrimsreizen. En we hebben er een gloednieuw onderdeel bij voor de liefhebbers van bergwandelen en bergsporten: Mountain Xperience. Meer hierover in volgende nieuwsbrieven.


Lees meer