Lees dit online.
171213 header 3

Laatste dag Fiets en Wandelbeurs…

Jaarbeurs Utrecht staat nog één dag in het teken van fietsen en wandelen. Zondag 4 maart is de laatste kans om kennis te maken met het giga-aanbod in de hallen. Met een ticket Fiets en Wandelbeurs heb je meteen ook toegang tot E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Van routes en bestemmingen tot e-bikes, trekkingbikes, lezingen en outdoormateriaal; alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht of bestemming is in Jaarbeurs te vinden.


Lees meer

 button bestel voordelig je tickets 4    


 


Bekijk je eigen routes op je telefoon

Route.nl heeft haar website en iOS-app uitgebreid met de mogelijkheid om je route.nl-account aan je Facebook- en Google-account te koppelen. Inloggen op www.route.nl wordt daardoor nog makkelijker en sneller. Verder is het voortaan ook mogelijk om in te loggen in de route.nl app op je telefoon of tablet.

 

Lees meer

 

 


Kies je favoriete selfie

De fotowedstrijd nadert haar ontknoping. Stem bij de fotowand in hal 3 op je favoriete outdoorselfie en maak kans op een fototas van Thule of Case Logic. De eindwinnaar van de fotowedstrijd sleept een reis voor 2 personen naar Catalonië in de wacht, ter waarde van 916 euro.


Grand Tour, 5D Cinema & meer

Volg de belevingsroute ‘Grand Tour of Switzerland’ door acht hallen, beleef de Green Velo in een 5D Cinema, fiets rondjes op de parcoursen of stel je vragen aan ervaren fietsers of wandelaars op de info-markten. Er is kortom van alles te beleven… Graag tot ziens in Jaarbeurs!