Lees dit online.
171213 header 3

Profiteer nog van korting!

Na de koudeperiode begint de lente komend weekend op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Koop je tickets nog tot en met vrijdag 2 maart 10.00 uur met voorverkoopkorting! Een ticket voor de beurs geeft bovendien ook toegang tot E-bike Xperience, het testevent voor elektrische fietsen, en Bike MOTION Benelux, het event voor de sportieve fietser. Nieuw is verder dat de beurs nu ook op vrijdagmiddag is geopend, van 12.00 tot 17.00 uur. Meer tijd en gelegenheid dus om inspiratie op te doen!

 

 button bestel voordelig je tickets 4    

10% korting op Fiets- en Wandelarrangement bij Fletcher hotels

Ons mooie Nederland is uitermate geschikt om al fietsend en wandelend de natuur te ontdekken! Boek een 3- of 4-daags Fiets- en Wandelarrangement in een van de ruim 80 Fletcher hotels. Bij dit arrangement ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en bij terugkomst kunt u in het restaurant aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Er gaat niets boven een dag per fiets of te voet op pad! Kortingscode: BEURS18 Deze kortingscode is geldig t/m 30 april 2018 voor aankomsten t/m 30 september 2018. Nationale feestdagen en evenementen zijn uitgesloten van deelname. De kortingscode is inclusief Fletcher Friend korting.


Boek nu


Win de 'Grand Tour of Switzerland'

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat Zwitserland themaland is van deze editie. Vergeet niet bij de ingang je 'Zwitserland-paspoort' af te halen en de 'Grand Tour of Switzerland' te volgen, die door acht hallen slingert. Je maakt dan kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, inclusief de echte 'Grand Tour of Switzerland'.

 

Lees meer

 

 


Over reizen naar alle windstreken

De avonturen van Frank van Rijn, wandelen op Madagaskar met Fred Triep of struinen door het oogverblindend mooie zuidwesten van de VS met Jonathan Vandevoorde: het lezingprogramma bevat weer tal van juweeltjes. Er staan meer dan 100 presentaties op het programma. Maak vooraf al je keuze uit dat ruime aanbod, want het is praktisch onmogelijk om 'alles' te volgen.


Lees meer


Routes zoeken in de  route.nl app

In de route.nl app vind je de mooiste wandel- en fietsroutes in Nederland, maar ook over de grenzen heen. Zoek op afstand, provincie, plaatsnaam of zoek gemakkelijk naar routes in de buurt waar je je bevindt. Voordat je op pad gaat, is het handig de gekozen route te downloaden, zodat je geen mobiele data gebruikt onderweg. Verder is je route dan altijd beschikbaar, ook op plekken waar je geen bereik hebt.

 

Bekijk de video