Lees dit online.
171213 header 3

Volg de 'Grand Tour of Switzerland'

Themaland Zwitserland kent vele gezichten. Besneeuwde toppen, diepe dalen, meren, maar ook zacht glooiende landschappen en kabbelende rivieren. Maak kennis met die enorme diversiteit en volg de 'Grand Tour of Switzerland', die dwars door de Jaarbeurshallen loopt tijdens de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Onderweg geniet je van adembenemende landschappen. Vergeet niet je 'Zwitserland-paspoort' op te halen bij de ingang, die af te stempelen bij de stempelposten en te deponeren in de aangewezen melkbussen. Je maakt dan kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, zodat je jouw eigen 'Grand Tour of Switzerland' kunt maken! Foto's: bron Zwitserland Toerisme

 

Lees meer

 

 button bestel voordelig je tickets 4    


 


Luzern

De regio Luzern-Vierwoudstedenmeer ligt in het hart van Zwitserland en biedt voor iedereen een overvloed aan activiteiten middenin de prachtige natuur. Je zult versteld staan wat de regio allemaal te bieden heeft!

 

Lees meer

 

 


Berner Oberland

Op de hellingen, de bergkammen en de eeuwige gletsjers van de Berner Alpen ligt het natuurlijkste avonturenpark van de wereld: de natuur zelf. Je wandelt hier langs imposante watervallen, schitterende bergmeren en schattige dorpjes. Het aantal berghutten is indrukwekkend... Dat wordt dus genieten in de regio Adelboden-Lenk-Kandersteg!


Lees meer


Ride the Alps

Zwitserse wegen lopen door adembenemende berglandschappen en over fabelachtige Alpenpassen. De evenementenreeks “Ride the Alps” maakt een sensationele fietsbelevenis mogelijk: op geselecteerde data zijn bepaalde wegen van de pas exclusief gereserveerd voor fietsers. Goede reis!

 

Lees meer