Lees dit online.
171213 header 3

(Sponsored mailing)

Eropuit in Ardennen-Wallonië

Buitengewoon in Ardennen-Wallonië

Je bent er echt uit tijdens een weekend in de Ardennen en Wallonië. Gezellige stadjes zoals La Roche-en-Ardenne, Rochefort, Thuin, Waterloo en Spa zijn een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Na je inspanning in de pure natuur word je beloond met beroemde specialiteiten: Ardenner ham, trappistenbier, pralines, spawater, Belgische friet,… Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang zo’n 8 x per jaar inspiratie voor vakanties om de hoek. Het is altijd buitengewoon genieten in de Ardennen en Wallonië!  Foto: ©WBT - Bruno D'Alimonte

 

Lees meer


 

  button bestel voordelig je tickets 4

     

Nieuwsbrief Ardennen-Wallonië

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ardennen-Wallonië en blijf op de hoogte van buitengewone routes, nieuwtjes en bezienswaardigheden.


Lees meer

Kasteel De Beloeil

Fietsknooppunten in Zuid-België

Kom fietsen op onze Wallonië-stand en win een leuke attentie! De mensen uit de Ardennen en Wallonië vertellen je over de fietsroutes, Ravelroutes en knooppunten. Bijvoorbeeld: het netwerk in zacht glooiend Waals Picardië boven Tournai / Doornik, de knooppunten rond de prijswinnende Vennbahn fietsroute en fluitend op de fiets tussen Luik en Dinant over de nieuwe Maasfietsroute! Zaterdag en zondag is er een lezing over de knooppunten in Wallonië-Ardennen. 

Foto: ©wapinature.be - Carolie Cardon

 

Lees meer

  

Wandelen in Wallonië

Wandel in de pure natuur

Op de stand Wallonië-Ardennen liggen gidsen met 45 fietsroutes, 26 wandelroutes en 25 smulroutes klaar. Bestellen of downloaden kan ook via de website. Ze staan vol met korte routes, kaartjes met de hoogteverschillen en de moeilijkheidsgraad, goede overnachtingsadresjes en tips voor onderweg. Kies een route, pak je rugzak en ga lekker actief de natuur in. 
Foto: ©WBT - Bruno D'Alimonte


Lees meer

Uitzicht in de Ardennen

Stilte van de Ardennen

Stilte, natuur, bossen en soms sneeuw. De Ardennen hebben het. Samen met familie of vrienden in een behaaglijk vakantiehuis. De één gaat wandelen, de ander mountainbiken of fietsen op een vlakke route. Samen bezoek je een kasteel of dorp en er zijn altijd liefhebbers om de broodjes te halen en de markt af te struinen voor lokale specialiteiten. Weekendje weg naar deze weldadige rust?
Foto: ©Natalie Glatter -  wandelmagazin.de

 

Lees meer

 

Een ticket voor de Fiets en Wandelbeurs geeft gratis toegang tot E-bike Xperience, dat tegelijkertijd plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht.