Lees dit online.
171213 header 3

Een wereld aan bestemmingen

Op de komende Fiets en Wandelbeurs reis je de wereld rond. Ontdek verrassende fiets- en wandelroutes in themaland Zwitserland, Suriname, Engeland, Myanmar, Spanje, Slovenië, Tsjechië, Frankrijk, Portugal, Zweden, Griekenland, Kirgizië, en meer… Maar ook de regio’s ‘om de hoek’ zijn bijzonder goed vertegenwoordigd in de ‘Nederlandstraat’ in Hal 3. Benieuwd of jouw favoriete bestemmingen present zijn? Neem alvast een kijkje op de deelnemerslijst.
Foto: bron Zwitserland Toerisme

 

 button bestel voordelig je tickets 4    

Grand Tour of Switzerland

Door de Jaarbeurshallen slingert de ‘Grand Tour of Switzerland’, die je kennis laat maken met het themaland. Vergeet niet bij de ingangen je ‘Zwitserland-paspoort’ af te halen en deze te stempelen bij de haltes. Na het deponeren van de pas in de aangewezen melkbussen, maak je kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, inclusief de Grand Tour.

Foto: Aletsch gletsjer, bron Zwitserland Toerisme


Lees meer


Combi entreebewijs met treinticket

Ligt Utrecht niet om de hoek en wil je met de trein komen? Dan kan een combiticket van de Spoordeelwinkel een uitkomst zijn. Voor €26 koop je een dagretour Utrecht inclusief een entreebewijs voor Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience.

 

Lees meer

 

 


Win een Toeractief-
abonnement

Blijf op de hoogte van de mooiste fiets- en wandelroutes met het magazine Toeractief. Kom naar de Toeractief-stand en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Onder de nieuwe inschrijvingen verloten we een jaarabonnement. Ook hebben we dan een mooie aanbieding: 3 nummers voor €12,50 of 7 nummers voor €35,- met een leuk welkomstgeschenk t.w.v. €17,95.


Lees meer


Fotowedstrijd:
deadline verzet

Om je wat meer tijd te gunnen, is de deadline voor inzending van onze fotowedstrijd verzet naar 8 februari a.s. Dus voor wie nog niets heeft ingezonden: stuur alsnog je leukste outdoorselfie in en wellicht win je de hoofdprijs: een reis naar Catalonië!

 

Lees meer