Lees dit online.
171213 header 3

Naar een mooi fiets- en wandeljaar

De stofwolken van 2017 zijn opgetrokken, 2018 is aangebroken. We wensen iedereen een actief nieuw jaar toe! Natuurlijk zien we je graag op de komende Fiets en Wandelbeurs, waar je volop inspiratie kunt opdoen voor nieuwe avonturen in de buitenlucht. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland.
Foto: Altnau bij Bodensee, bron Zwitserland Toerisme

 

 button bestel voordelig je tickets 4    


 


Win een vakantie

Doe mee met de prijsvraag en win een 7-daags verblijf in een tweekamerappartement van Kidonakia op Corfu. Het is een van de groenste eilanden van Griekenland en zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Ver weg van het massatoerisme, begeef je je in het dorpje Agios Ioannis tussen de gastvrije Grieken.

 

Lees meer

 

 


>100 lezingen

Tijdens het lezing- en workshopprogramma reis je de wereld rond naar bestemmingen dichtbij en ver weg. We hebben meer dan 100 presentaties op het programma staan! Momenteel leggen we de laatste hand aan de invulling. Neem alvast een kijkje en stip de lezingen aan die jouw interesse hebben.


Lees meer


Fotowedstrijd

Onze fotowedstrijd met thema ‘outdoorselfie’ is in volle gang. Struin eens rond in je fotoarchief en doe mee voor de eer en de prijzen. Of maak de komende weken alsnog een leuke selfie tijdens een fiets- of wandeltocht.

 

Lees meer