Lees dit online.
171213 header 3

Wandelen Oeschinensee BEKandertal Tourismus Robert Boesch

Zwitserland themaland Fiets en Wandelbeurs

Een nieuwe inspirerende editie van de Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Dit keer duurt het event drie dagen in plaats van twee, zodat er ook op vrijdagmiddag gelegenheid is om nieuwe bestemmingen te ontdekken, outdoormaterialen aan te schaffen, fietsen te testen of lezingen te volgen. En we verwelkomen outdoorwalhalla Zwitserland als themaland van deze editie. Volg de 'Grand Tour of Switzerland' dwars door negen Jaarbeurshallen met social media-walls en activiteiten en proef van culinaire specialiteiten op het Zwitserland-terras. Foto: Oeschinensee ©Kandertal Tourismus - Robert Boesch

 

Lees meer

 button bestel voordelig je tickets 4    


 


E-bike Xperience

Ook in 2018 werken we samen met E-bike Xperience. Een ticket voor de beurs geeft gratis toegang tot dit evenement, waar zo'n 50 merken hun nieuwste modellen presenteren. De e-bikes en speed pedelecs (ondersteuning tot 45 km/u) van je keuze kun je er testen op uitdagende parcoursen.

 

Lees meer

 

 

stelnieuwsbrief

Fotowedstrijd Outdoorselfie

Outdoorselfie is uitverkoren als thema van de jaarlijkse fotowedstrijd. Struin door je archief of maak alsnog een leuke buitenselfie. Je kunt maximaal vijf buitenselfies via Fietsenwandelbeurs.nl uploaden. We stellen 15 genomineerde inzendingen tentoon op de beurs, waarop je als bezoeker kunt stemmen. Doe mee voor de eer en de prijzen!


Lees meer

infomarkt

Info-markten

Het beste advies voor je komende tocht of vakantie krijg je op de informatiemarkten Fietsers informeren Fietsers en Wandelaars informeren Wandelaars. Niet alles is op internet te vinden! Collega-wandelaars en -fietsers zetten je belangeloos op het juiste spoor.

 

Lees meer