De leukste beurs voor je actieve vakantie
vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 - Jaarbeurs Utrecht
De leukste beurs voor je actieve vakantie
vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 - Jaarbeurs Utrecht

191125 home ticketverkoop NL

Bern-Berner Oberland

E-bike-mekka van Zwitserland!

Met zijn gevarieerde landschap nodigt de regio Bern uit voor ontdekkingstochten op idyllische, kilometerslange e-bike-routes. Ontdek bezienswaardigheden, de mooiste uitzichtpunten en culturele highlights moeiteloos en makkelijk per e-bike. De “Herzroute” in de regio Bern is de e-bike-parel in FLYER-Land Zwitserland.

Tour de Berne - van UNESCO-werelderfgoed naar het groen

Houdt u van de tegenstellingen van stad en land? In enkele minuten voeren verschillende e-bike-routes vanuit de grote stad naar het groen. Op de drie routes van de „Tour de Berne“ kunt u beslissen of de Berner Voralpen, de Berner geschiedenis of het fantastische alpenpanorama centraal moeten staan. Op iedere tocht geniet u gedurende drie tot vijf uur van het wonderschone landschap van de regio Bern.

www.bern.com/en/e-bike

Emmentaler kaasroute

De Emmentaler kaasroute is een themaroute gebaseerd op een app. De fietstocht gaat langs verschillende attractiepunten en onderweg krijg je veel informatie over de eeuwenoude traditie van het kaas maken. De kaasroute kan als klein rondje van 35 km of als grote rondrit van 78 km worden gereden. Start- en eindpunt is Burgdorf. Onderweg helpt de kaasroute-app je om je te oriënteren. Ook geeft de app informatie in beeld, tekst en geluid over bezienswaardigheden bij een spectaculair uitzicht.

www.kaeseroute.ch

Zwitserland themaland 2014

Kambly belevenistocht

Op deze route ontdek je de oorsprong van de koekjes van Kambly en kom je te weten waar de grondstoffen voor de populaire biscuitspecialiteiten vandaan komen. De 30 km lange e-bike-tocht voert van Langnau door het karakteristieke Emmentaler heuvellandschap. De gratis Kambly Erlebnis Tour-app geeft interessante informatie over de wereld van de lokale grondstofproducenten. De tocht wordt afgerond met een bezoek aan de Kambly experience in Trubschachen.

www.kambly.ch

Haslital Jungfrauregio

Wereldberoemde vierduizenders vormen een imposant decor in het UNESCO-werelderfgoed Jungfrau-Aletsch van de Jungfrauregio. Het Haslital biedt pure afwisseling met adembenemende uitzichten. De mountainbike-tocht over de Grosse Scheidegg, de koningsetappe van de Tour de Suisse, verbindt beide regio’s en laat duidelijk hun veelzijdigheid zien. E-bike of mountainbike, huttentrekking, gletsjerwandeling of wandeltocht – hier worden alle wensen vervuld!

www.haslital.chwww.jungfrauregion.ch

 

Link: http://www.berneroberland.ch/

Locatie: hal 11

 Themaland 2020

Logo Altijd gastvrij Runde Ecken unten

 Volg ons

 

Facebook logo Instagram logo Twitter logo Youtube logo

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief (ook voor gegevensbeheer)
captcha 

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

×

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte onze aanbiedingen en activiteiten!

captcha 

foto: Meinema