De leukste beurs voor je actieve vakantie
vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 - Jaarbeurs Utrecht
De leukste beurs voor je actieve vakantie
vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 - Jaarbeurs Utrecht
Paspoort stempelen Zwitserland themaland Fiets en Wandelbeurs 2018

Terugblik

41.376 bezoekers hebben op 2, 3 en 4 maart 2018 de combinatie van Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux bezocht. Het was voor het eerst dat deze drie events gelijktijdig plaatsvonden.

Met een ticket voor  Fiets en Wandelbeurs had je ook toegang tot de andere twee evenementen. Een leuke levendige uitwisseling was het resultaat.


Grand Tour

De belevingsroute ‘Grand Tour of Switzerland’, die door acht Jaarbeurshallen slingerde, was populair. Bij de ingangen ontving je een ‘Zwitserland-paspoort’, die je vervolgens kon laten stempelen bij de halteplaatsen. Wie de Tour volgde en het paspoort inleverde, maakte kans op de hoofdprijs: een arrangement rond de echte Grand Tour in Zwitserland. 

Testritjes

Grote waardering was er voor het grote testparcoursen in Hal 1 en 2. Natuurlijk kon je de klassieke vakantiefietsen er aan een test onderwerpen maar ook mountainbikes, tandems en ligfietsen waren present in alle soorten en maten.

Routes en bestemmingen

Als vanouds kon je je oriënteren op je volgende tocht of vakantie waarvan je het aanbod vond in Hal 3 en 4. Ter inspiratie waren er de lezingen waarvan routes als de Groene Valleien Fietsroute,de diverse pelgrimsroutes en de Vélodyssée in Frankrijk erg populair waren.

Bedankt!

De Fiets en Wandelbeurs is de beurs van fietsers en wandelaars voor fietsers en wandelaars. Leuk dat je er was! Speciale dank hebben wij voor alle exposanten en vrijwilligers. Met jullie enthousiaste inzet werd het weer een inspirerende editie.

2019

In 2019 is er weer een nieuwe editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Save the date alvast: 1, 2 en 3 maart 2019!

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Debby Gosselink